lunes, 10 de abril de 2017

Jornades culturals


Dimarts 11 d'abril es faran al centre les I Jornades Orienta'T, destinades a l'alumnat de Batxillerat, organitzades pels Departaments de Geografia i Història i Orientació. Comptarem amb la presència d'antic alumnat de l'institut i agents externs que parlaran de les seues experiències acadèmiques i professionals. 
També rebrem la visita del joglar Emiliano Valdeolivas, que actuarà amb el seu repertori de poemes del segle XX davant de l'alumnat de 1r de Batxillerat, en una activitat organitzada pel Departament de Castellà.


El 12 d'abril de 2017 celebrarem al centre una Jornada Cultural, el tema central de la qual és el Turisme sostenible, eix que vertebra el nostre Pla Lector d'enguany. 

Durant la primera part del matí farem tallers i també mostres en les que l'alumnat exposarà part del seu treball desenvolupat al llarg del curs. Al mateix temps, hi ha unes xarrades emmarcades especialment en el tema de la sostenibilitat. Aproximadament a partir de les 11.45 tindrà lloc la Marxa solidària i reivindicativa que transcorrerà per les voreres del Riu Sec. 



Amb aquesta acció volem fer una aportació d'aliment a un menjador social de Castelló de la Plana i, al mateix temps, reivindicar la urgència d’una connexió ciclopeatonal entre l'Avinguda Alcora i el Raval Universitari. L’associació de veïns Raval Universitari junt amb l’AMPA de l’institut es mostren encantades de col.laborar en la Jornada Cultural i compartir aquesta reivindicació. 

Conclourem la Jornada amb una xocolatada per acomiadar-nos i donar la benvinguda a les vacances de Setmana Santa. 

L'horari del centre és com sempre de 8:00 a 13:55 h i l'assistència obligatòria.

No hay comentarios: